به گزارش تابناک آذربایجان غربی کامیار داهیم با بیان اینکه در ایام تعطیلات نوروز تاکنون بیش از چهار هزار نوبت بازدید و نظارت بر مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح استان انجام شده است، اظهار کرد: با توجه به ضرورت تامین سلامت و امنیت غذایی شهروندان و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات عید نوروز، با افرادی که بهداشت و امنیت غذایی جامعه را به خطر بندازند با همکاری دستگاه قضایی به شدت برخورد میشود.
وی با اشاره به اینکه طرح تشدید نظارت بهداشتی در ایام تعطیلات نوروزی از 25 اسفند ماه سال 97 آغاز شده و تا 17 فروردین ماه سال جاری ادامه دارد، گفت: اکیپهای ثابت و سیار نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی در سطح استان در دو نوبت صبح و بعدازظهر بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی از جمله مرغ و ماهی، گوشت قرمز، رستورانها، چلو کبابیها، قصابیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی و سایر اماکن فرآوردههای دامی نظارت بهداشتی انجام میدهند.
مدیر کل دامپزشکی آذربایجانغربی بیان کرد: در این طرح 40 اکیپ دامپزشکی با بکارگیری 60 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی در راستای اجرای طرح نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی جهت نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه انواع فرآوردههای خام دامی به مدت 22 روز در آذربایجانغربی به صورت آمادهباش کامل قرار دارند.
وی افزود: تمامی کشتارگاههای دام و طیور استان تحت نظارت کامل دامپزشکی بوده و مصرف کنندگان میتوانند محصولات این مراکز را با اطمینان کامل مصرف نمایند، مشروط بر اینکه به نشان دامپزشکی و نیز تاریخ تولید و انقضای محصول دقت کامل را داشته باشند.
داهیم ضمن تاکید بر اهمیت گزارشهای مردمی در کشف و ضبط موارد غیرمجاز و نیز ارتقای سطح بهداشت عمومی از کلیه شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده موارد یادشده و یا سایر تخلفات در عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در شهرستان ارومیه با شماره تماس 32778701 -044 اداره کل دامپزشکی و شماره تماس 32426848 -044 شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی در میان بگذارند تا با افراد متخلف برخورد قانونی صورت گیرد.