معاون عمران شهری شهرداری:
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان گفت: انعقاد تفاهم نامه اجرای تراموا حد فاصل میدان جمهوری تا میدان آزادی به طول هفت و نیم کیلومتر با قرارگاه خاتم الانبیا منعقد شده است.
کد خبر: ۸۶۳۶۱۲
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۳ 16 June 2020

به گزارش تابناک، ایرج مظفر در پنجاه و چهارمین نشست خبری از سلسله نشست های سه شنبه ها با رسانه، با اشاره به وظایف معاونت عمران شهرداری، اظهار کرد: تمام طرح هایی که در تمام بخش ها و معاونت های شهرداری تصویب می شود در نهایت به معاونت عمران برای اجرا ارجاع می شود.
*رشد سه برابری تولید مصالح در سازمان عمران
وی با بیان اینکه سازمان عمران تحت هدایت و راهنمایی های معاونت عمران قرار دارد و سازمانی است که ظرفیت های بسیار بالای برای شهر اصفهان دارد، تصریح کرد: مقایسه عملکرد دوساله این سازمان حجم بسیار بالای کارهای انجام شده را نشان می دهد.
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان ادامه داد: تولید مصالح سنگین سازمان در سال 98، 360 هزار تن بوده در حالی که این رقم در سال 97، 111 هزارتن است که رشد سه برابری تولید مصالح توسط این سازمان را در سال 98 نشان می دهد. همچنین تولید آسفالت در سال 97، 80 هزارتن و در سال 98 ، 202 هزار تن بوده است، در تولید قطعات بتنی از 12 هزار و 800 به 30 هزار قطعه، در تولید ماسه شوسه از 49 هزارتن به 101 هزارتن، در خاک ریزی از 300 هزارتن به 1 میلیون و 300 هزار تن در سال 97 نسبت به سال 98 رسیدیم.
*انعقاد 558 قرارداد به مبلغ 556 میلیاردتومان با 19 درصد افزایش
وی با بیان اینکه از سال 97 سرعت اجرای پروژه های عمرانی به خوبی پیش رفت، اضافه کرد: تعداد قراردادهای منعقد شده در سال 97، 368 قرارداد با 214 میلیاردتومان و در سال 98، 558 قرارداد به مبلغ 556 میلیاردتومان بوده است که از نظر مبلغ 160 درصد و از نظر تعداد 19 درصد افزایش داشته است.
مظفر تعداد پروژه های فعال شهرداری در سال 97 که هنوز تحویل نشده است را 654 میلیارد تومان قرارداد فعال با تعداد 777 عدد ذکر کرد و افزود: این پروژه های فعال در سال گذشته هزار و 168 میلیارد با 873 قرارداد بوده است که از نظر مبلغی 55 درصد و از لحاظ تعداد 12 درصد رشد را نشان می دهد.
وی با اشاره قراردادها یا پروژه های تحویل موقت، گفت: این قراردادها در سال 97، 453 قرارداد به مبلغ 173 میلیارد و 500 میلیون تومان و در سال 98، 475 قرارداد به مبلغ 226 میلیاردتومان بوده است که از نظر مبلغی 30 درصد و از نظر تعداد 5 درصد رشد داشته است.
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان با اشاره به پروژه های شاخص بالای یک میلیارد تحویل شده، ادامه داد: این پروژه ها در سال 97، 28 پروژه به مبلغ 110 میلیاردتومان و در سال 98، 33 پروژه به مبلغ 142 میلیارد و 700 میلیون تومان بوده است که از نظر مبلغ 29 درصد و از نظر تعداد 18 درصد رشد را نشان می دهد.
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان با اشاره به پروژه های عمرانی تحویل شده طی دوسال گذشته، افزود: آسفالت معابر 168 قرارداد با حدود 50 میلیاردتومان ، اماکن ورزشی 22 پروژه با 14 میلیارد، بهبود بافت های قدیمی با 19 پروژه و 9.2 میلیارد، پارک ها و فضای سبز 43 قرارداد با 14.5 میلیارد، قرارداد پارکینگ با 10.2 میلیاردتومان، پیاده روسازی 47 قرارداد با 18.7 میلیاردتومان، تاسیسات آبرسانی با 36 قرارداد 31.6 میلیارد، تقاطع و پل با 20 قرارداد 175 میلیاردتومان، خیابان سازی 19 قرارداد و 35 میلیارد، ساختمان های اداری و تجاری 32 قرارداد با 107 میلیاردتومان، ساماندهی و جدول گذاری با 149 قرارداد 22.5 میلیاردتومان، سرویس بهداشتی و آبنما با 32 قرارداد، 3.4 میلیارد، مراکز فرهنگی با 18 قرارداد و 9.10 میلیاردتومان و مناسب سازی با 25 قرارداد و 3.2 میلیارد تومان از جمله پروژه هایی بوده که طی دو سال به اتمام رسیده و تحویل مردم شده است.
وی در ادامه به پروژه های مهم تحویل شده طی دو سال گذشته اشاره کرد و افزود: پیاده روسازی چهارباغ، دوربرگردان شهید بالایی، احداث پارک جنگلی روح الامین، اتمام و بهره برداری پردیس هنر، پل مترو در خط یک میدان استقلال، سالن ورزشی ناصر خسرو، احداث تصفیه خانه فاضلاب شاهین شهر و خط انتقال آب به طول 18 کیلومتر که کار بسیار مهم و اساسی در منطقه 12بود، پیشرفت 12 درصدی در پروژه مرکز همایش ها که 9 درصد این پیشرفت در سال 98 بوده است، پایانه مسافربری مجاور ایستگاه مترو صفه و عاشق آباد، مجموعه ورزشی مادر و کودک، تقاطع روح الامین، خیابان هفت تیر، پارک شهید اشرفی اصفهانی، تعریض پل اقارب پرست و یکی از مهمترین کارهای انجام شده ادامه بلوار فرزانگان به طول 6 کیلومتر و تقاطع آفتاب مهم ترین این پروژه ها بوده است.
*پروژه ای که تلفات جانی را کاهش داد
وی ادامه داد: پروژه ادامه بلوار فرزانگان به طول شش کیلومتر با احداث یک کیلومتر از حلقه حفاظتی شهر در منطقه ۱۴ و احداث تقاطع آفتاب که در سال گذشته مورد بهره برداری قرار گرفت یک انقلاب بزرگ عمرانی در شمال اصفهان به شمار می‌ آید که به دلیل شرایط ایجاد شده در اثر شیوع کرونا آیین افتتاح و بهره برداری رسمی برای آن برگزار نشد.
مظفر با بیان اینکه مسیر خیابان های بعثت، چهارراه عاشق و میدان جوان تصادفات و کشته های بسیاری علاوه بر مباحث ترافیکی و آلودگی این خیابان ها داشت، تاکید کرد: با حضور نوروزی شهردار اصفهان و پیگیری های انجام شده در اجرای کار پروژه ادامه بلوار فرزانگان، احداث رینگ و تقاطع آفتاب کار بسیار بزرگی صورت گرفت، آزادسازی و اجرای 6 کیلومتر مسیر ظرف 15 ماه به علاوه ساخت 5 هزار مترمربع پل به واقع هنر بسیار بزرگی در شرایط این روزهای کشور بوده است.
*پیگیری ویژه برای اخذ بودجه خط دو مترو
وی با بیان اینکه خط دو قطار شهری، اضافه کرد: این پروژه زحمات سازمان قطار شهری است و پیگیری های بسیاری برای گرفتن بودجه خط دو از سوی شهردار اصفهان صورت گرفته است. این خط هم اکنون حدود 11 درصد پیشرفت داشته و از دو جبهه شرق و غرب در حال اجراست. در قسمت زینبیه دو تونل سه ایستگاه را رد کرده و 11 ایستگاه از 16 ایستگاه حدود 8 تا 95 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. این حجم کار و تعداد ایستگاه تاکنون سابقه نداشته است.
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان گفت: در تزریق بودجه به حوزه قطار شهری از مبلغ 61 میلیارد در سال 95 به 716 میلیارد تومان در سال 98رسیدیم و در مجموع حدود 1100 میلیاردتومان قرارداد برای خط دو داریم. در زیرزمین کارهای بسیار زیاد و خوبی در حال انجام است که شاید شهروندان کمتر از آن اطلاع داشته باشند.
وی یکی از اولویت های مدیریت شهری را حمل و نقل عمومی، افزایش معابر شهری و کاهش استفاده از خودروهای شخصی ذکر کرد و بیان داشت: 78.2 کیلومتر مسیر حلقه چهارم حفاظتی شهر است که حدود 46 کیلومتر آن در 11 منطقه شهر اصفهان و مابقی در 5 شهر اطراف شهر اصفهان است. از کیلومتر صفر در مجاورت کارخانه قند تا فرزانگان که آزادسازی های بسیار داشت در اولویت اول اجرای این پروژه قرار داد، قرار است در نیمه اول سال 1400 از کیلومتر صفر تا کیلومتر 9 را احداث کنیم تا شرق و شمال شرقی اصفهان از وجود کامیون های سنگین، تصادفات خطرناک و ترافیک سنگین نجات یابد.
مظفر با بیان اینکه تقاطع آفتاب در حلقه حفاظتی به پایان رسیده است، گفت: تقاطع سردار سلیمانی در کیلومتر صفر و مجاورت کارخانه قند هم اکنون حدود 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و قرار است تا بهمن ماه به اتمام برسد، ‌اجرای این پروژه بسیاری از حرکت های گردش به چپ از شرق به جنوب را در منطقه 15 حل می کند.
برنامه ریزی اجرای حلقه چهارم حفاظتی 5 ساله است
وی ادامه داد: اولویت دوم اجرای حلقه حفاظتی شهر برای شهرداری در محور جنوب و جنوب غرب اصفهان است که در این باره مذاکراتی با ارتش انجام شده تا ۱۶ کیلومتر مسیر رینگ آزادسازی شود.
معاون عمران شهری شهردار اصفهان ادامه داد: اولویت سوم حلقه حفاظتی در محدوده خمینی شهر است، از این رو انتظار می ‌رود استانداری و فرمانداری خمینی شهر همکاری و همراهی لازم را با شهرداری اصفهان داشته باشند تا این مسیر ۱۰ کیلومتر غرب اصفهان نیز اجرا شود.
وی ادامه داد: برنامه ریزی اجرای حلقه چهارم حفاظتی 5 ساله است اما باید پیگیری های لازم از سایر نهادها و بخش های دولتی انجام گیرد.
مظفر در ادامه با اشاره به پروژه های آبرسانی، افزود: با توجه به خشکسالی سال های گذشته و لزوم استفاده از آب های خاکستری بودجه عمرانی 60 میلیارد تومانی برای این پروژه ها اختصاص داده شد که شامل احداث خطوط انتقال،‌ احداث مخازن و تصفیه خانه بوده است. تصفیه خانه شاهین شهر احداث شد و توافقنامه ای برای تصفیه خانه شمال و جنوب داریم که عملیات اجرایی آغاز شده و تا حدود 8 ماه آینده این کار نیز انجام می شود و وضعیت پایداری برای تامین آب فضای سبز به وجود می آورد.
وی به پروژه های نیمه تمام شهرداری اشاره کرد و افزود: برای اتمام پروژه‌ های نیمه تمام شهر همچون میدان امام علی (ع) و مرکز همایش ‌ها اقدامات لازم توسط شهرداری انجام شده است، سایر پروژه‌ های مستمر همچون آسفالت و پیاده رو سازی معابر، احداث مراکز فرهنگی و هنری و نگهداری پروژه‌ ها نیز در حال انجام است.
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان تصریح کرد: دو پروژه سالن اجلاس سران و قطار شهری دارای اعتبارات دولتی است اما مطالبات به طور کامل اجرا نشده است؛ پیگیر این مطالبات از دولت هستیم.
وی ادامه داد: شهرداری اصفهان از سال ۹۲ به بعد به دلیل مباحث نقدینگی قسمتی را برای انجام پروژه‌ ها به عنوان اعتبارات غیرنقدی تعریف کرد و توانست از طریق این منابع پروژه ‌های زیادی را اجرایی کند. 50 درصد پروژه های بزرگ از منابع غیر نقدی مانند املاک در سال 98 تامین شده است.
مظفر در ادامه با اشاره به گذرآقا نجفی، تاکید کرد: این پروژه فعلا از سوی میراث متوقف شده است اما راهکاری نیز برای آن ارائه نکرده اند، مدیریت شهری پیگیر این موضوع است اما متاسفانه تاکنون مباحث مربوط به اجرای این گذر حل نشده است و مردم هم انتظار تعیین تکلیف دارند.
وی با بیان اینکه هم اکنون حدود 60 پروژه آماده افتتاح با مبلغ حدود 700 میلیاردتومان وجود دارد، گفت: قرار است هر هفته یک یا چند مورد از این پروژه ها در مناطق مختلف اجرا شود.
معاون عمران شهری شهرداری با اشاره عملیات اجرایی پروژه تراموا در سال جاری حد فاصل میدان جمهوری تا میدان آزادی، گفت: از جمله پروژه‌ های مهم که در این دوره مدیریت شهری پیگیری لازم برای احداث آن انجام شد احداث خط تراموا است.
معاون عمران شهری شهردار اصفهان تاکید کرد: خط یک تراموا در خیابان امام خمینی (ره)، خط دو از میدان جمهوری تا میدان آزادی و یک انشعاب از میدان جمهوری به سمت میدان شهدا طراحی شده، مطالعات آن انجام و پیگیری ‌ها صورت گرفته است.
وی ادامه داد: با دستور شهردار اصفهان تفاهم نامه اجرای تراموا حد فاصل میدان جمهوری تا میدان آزادی به طول هفت و نیم کیلومتر با قرارگاه خاتم الانبیا منعقد شده و مراحل تهیه نقشه، مطالعات و شناسایی تاسیسات آن انجام شده است و امیدواریم با توجه به اینکه این قرارداد دو هفته پیش امضا شده و طبق تفاهم نامه سه ماه پس از امضا قرارداد باید عملیات اجرایی آن آغاز شود، در زمان مقرر شاهد آغاز عملیات اجرایی تراموا در شهر باشیم.
320 میلیارد تومان پروژه در سالن اجلاس فعال است
مظفر با اشاره به مترو اصفهان بهارستان، گفت: ‌ ریل گذاری مسیر مترو بهارستان در حال انجام است، قسمت هایی از این مترو از زیرزمین و قسمت هایی نیز از روی زمین رد شده است.
وی با اشاره به سالن اجلاس سران، اضافه کرد: 750 میلیارد تومان برآورد کل پروژه است، تاکنون 180 میلیارد قرارداد در این پروژه اجرا و تحویل شده و حدود 320 میلیارد تومان نیز پروژه در آن فعال است و نیاز است 250 میلیاردتومان دیگر در این پروژه قراداد بسته شود تا به اتمام برسد. اجرا و بهره برداری از این پروژه بسیار سخت و پیچیده است تمام تلاش ما این است سالن آن که حدود 82 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است تا پایان سال 99 به اتمام برسد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار