به گزارش تابناک از هرمزگان// سیاهو، درگز، سیخوران، تل سورو، خرسین، زاکین و سغ از جمله روستاهای منطقه سیاهو بوده که نارنگیهای مرغوبی در آن کشت میشود.
نارنگی سیاهو به دلیل استفاده نشدن از کود شیمیایی در مراحل کشت آن و شرایط آب و هوایی منطقه طرفداران بسیاری دارد. فصل برداشت نارنگی سیاهو از اواخر پاییز شروع میشود و تا پایان اسفند ماه ادامه دارد. هرمزگان سومین استان برتر کشور در زمینه تولید محصول نارنگی است.
رئيس مركز جهادکشاورزی سياهو پیش بینی کرد امسال بیش از ٦٠ هزار تن محصول برداشت شود که در مقایسه با پارسال تفاوتی ندارد.برداشت محصول نارنگی در سياهو تا پایان اسفند ادامه دارد.
محمود شيخ زاده افزود: محصول برداشت شده به استانهای تهران، اصفهان و خراسان رضوی فرستاده میشود.مرغوبترین نارنگی کشور در دهستان سیاهوی شهرستان بندرعباس تولید میشود. نارنگی سیاهو بعلت آب و هوای کوهستانی، و وجود آب و خاک مناسب منطقه، به خوش طعمي شهرت دارد و از مرغوبيت بالايي برخوردار است.
شيخ زاده افزود: اصلاح و نوسازی باغهای نارنگی سياهو در دو آبادي فورخورج و هماگ تا پايان بهمن تمام می شود. هرمزگان رتبه دوم تولید نارنگی را در کشور دارد.
انتهای پیام//