به گزارش خبرنگار تابناک از هرمزگان، با نزدیک شدن به انتخاب آخرین استانداران توسط هیات دولت، روحالله متفکرآزاد عضو هیات رئیسه مجلس در جلسه علنی یکشنبه چهارم آذر ۱۴۰۳ تقاضای استعفای نماینده بندرعباس را قرائت کرد. «در اجرای ماده ۹۱ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، تقاضای استعفای آقای محمد آشوری تازیانی نماینده محترم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر اعلام وصول میشود.»
بالاخره پس از هفته ها رایزنی و گمانه زنی های رسانه ای و سیاسی در تهران و استان هرمزگان، محمد آشوری تازیانی جدی ترین گزینه جهت انتصاب به عنوان استاندار هرمزگان با تقدیم استعفای خود به مجلس به انتظار برای انتصاب یک استاندار بومی پایان داد.
محمد آشوری تازیانی در تاریخ ۲۳ تیر ماه سال ۱۳۴۱ در بندرعباس متولد شد، او مدرک کارشناسی جامعه شناسی، کارشناسی ارشد مدیریت استراتژیک و دکترای مطالعات امنیت ملی دریافت کرده است.
از سوابق او میتوان به فرمانداری بندرعباس، معاونت سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان اشاره کرد، همچنین در دوره هفتم، هشتم، نهم، دهم و یازدهم به عنوان نماینده مردم بندرعباس، قشم، خمیر، حاجی آباد و ابوموسی راهی مجلس شد، او به اخلاق و تعهد مشهور است، و به عنوان نمایندهای که بدون تاخیر و غیبت در مجلس حضور یافته است شناخته میشود.
شورای مرکزی اصلاح طلبان استان پس از انتخاب دکتر پزشکیان به عنوان رییس جمهور جمهوری اسلامی ایران، طی نامه ای شش نفر از چهره های شاخص و سرشناس استان را به عنوان گزینه های پیشنهادی استانداری هرمزگان به نهاد ریاست جمهوری و وزارت کشور اعلام کردند.
شیخ محمد ذاکری، محمد آشوری تازیانی، علی رئوفی، محمد نفیسی، حیدری بلوکی و احمدی به عنوان چهره های شاخص و مقبول استان جهت مدیریت عالی استان معرفی شده بودند.
احزاب، چهره های شاخص و اقشار مختلف جامعه با صدور بیانیه های مختلف در حمایت از محمد آشوری تلاش کردند تا دولت را مجاب به انتصاب یک چهره بومی کنند تا در ابتدای دولت چهاردهم شاهد انتصاب یک استاندار بومی باشیم.
با اعلام وصول استعفای آشوری در مجلس، فضای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی استان حال و هوای دیگری به خود گرفته است. از صبح امروز تمامی گفتگوها در فضای مجازی استان محور استعفا و انتخاب استاندار بومی است.
ابقا به سرانجام نرسید
از سوی دیگر تیم مدیریتی مستقر در استانداری هرمزگان سعی داشتن با بازی رسانه ای و جوسازی در فضای مجازی و رایزنی های گسترده در تهران همچنان در استانداری بمانند. برخی از رسانه های نزدیک به استانداری که مدیران آن در استانداری به عنوان رابط خبری فعال هستند سعی داستند با فضاسازی و جو رسانه ای ابقا را محتمل ترین گزینه روی میز وزارت کشور القا کنند.
تاخیر در انتخاب استاندار موجب اختلاف نظر در بین صاحب نظران و احزاب سیاسی استان شد. مهدی دوستی با رایزنی های گسترده تلاش کرد تا از اختلاف نظر پیش آمده میان جریان اصلاح طلب استان و اصولگرایان معتدل و میانه رو نهایت استفاده را برای بقا در استانداری کند. اما این گزینه محقق نشد.
انتهای پیام/س