به گزارش خبرنگار تابناک از هرمزگان، راهپیمایی روز قدس در آغازین روزهای سال 1404 و آخرین جمعه ماه مبارک رمضان در بندرعباس و شهرها و روستاهای مختلف استان هرمزگان برگزار شد. این مراسم با حضور باشکوه ساحل نشینان هرمزگانی و مهمانان نوروزی که بندرعباس را به عنوان مقصد گردشگری انتخاب کرده بودند، با طراوت خاصی برگزار شد.
باتوجه به جنایتهای رژیم جعلی و کودککش صهیونیستی در غزه، مردم هرمزگان با حضور در صحنه نشان دادند که ملت ایران با بصیرت و نگاه تیزبین در دام توطئه های صهیونیستی نخواهد افتاد.
مراسم روز قدس در بندرعباس از کنار پارک شهید دباغیان آغاز شد و مردم با سر دادن شعار تا مصلی بزرگ بندرعباس راهپیمایی کردند. پرچمهای ایران، فلسطین و حزب الله لبنان در این مراسم خودنمایی میکرد.
پوسترها و پلاکاردهایی که بر روی آن «القدس لنا»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر انگلیس» و «فریاد ملت ما القدس لنا» نوشته شده بود، از دیگر جلوههای راهپیمایی روز جهانی قدس در بندرعباس بود.
مردم بندرعباس در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و اعلام انزجار از سران استکبار، شعارهای «مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، آمریکا ننگت باد اسرائیل ننگت باد، خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست»، سر دادند.
«یوم الفتح یوم النصر، فلسطین پیروز است اسراییل نابود است، نصرالله من و فتح القریب، مرگ بر آمریکای مردم فریب، بر عزم ملت ما تهدید اثر ندارد آمریکای جهانخوار این را باید بداند، وهابی کودک کش همدست اسراییل است، کودک کشی در غزه خود سند و دلیل است، یاایها المسلمون اتحدوا اتحدوا» بخشی از شعارهای امروز مردم هرمزگان در راهپیمایی روز جهانی قدس است.
انتهای پیام/