کشف و ضبط ۷۵۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان هرمزگان

گروه استان‌ها - مدیر دفتر حراست توزیع نیروی برق هرمزگان اعلام کرد: در شش ماه نخست سال ۱۴۰۴ تعداد ۷۵۸ دستگاه ماینر غیر مجاز از ۱۲۲ مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز در نقاط مختلف استان شناسایی و جمع‌آوری شدند.
کد خبر: ۱۲۰۷۱۰۸
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۱ 22 September 2025

۷۵۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در هرمزگان کشف و ضبط شد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان هرمزگان، مدیر حراست شرکت توزیع برق هرمزگان، گفت: در شش ماه نخست سال ۱۴۰۴ تعداد ۷۵۸ دستگاه ماینر غیر مجاز از ۱۲۲ مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز در نقاط مختلف استان شناسایی و جمع‌آوری شدند.

وی افزود: پس از شناسایی افراد سودجو از دستگاه‌های غیرمجاز استخراج رمز ارز، میزان انرژی مصرفی و مدت زمان استفاده محاسبه شده و برابر قوانین و مقررات جریمه شده و انشعاب آنها نیز قطع خواهد شد و همچنین فرد متخلف به دادگاه معرفی و دستگاه ماینر آن ضبط و ضمن تحویل به مراجع قضایی و امنیتی، دستگاه‌های غیرمجاز نیز امحا می‌شوند.

مدیر دفتر حراست توزیع نیروی برق استان هرمزگان بیان کرد: فعالیت دستگاه‌های رمز ارز غیرمجاز، یکی از دلایل ناترازی برق در کشور است و علاوه بر تحمیل ضرر و زیان به زیرساخت‌ها و منافع ملی، باعث بروز نوسان در شبکه و آسیب جدی به تجهیزات شبکه و لوازم برقی شهروندان می‌شود.

وی یادآور شد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۵۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان کشف و ضبط شده است که این مقدار نسبت به کشفیات سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

این مسوول در پایان تاکید کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه اطلاعات از ماینر‌های غیرمجاز را به سر شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ پیامک کنند و با حفظ محرمانگی اطلاعات آنها، اطلاعات خود را در سایت www.tavanir.org.ir ثبت کنند و همچنین از پاداش یک میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار