رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت انبه از سطح یکهزار و ۲۰۰ هکتار از باغات میوههای گرمسیری این استان آغاز شد.
سید محمدرضا سیدحسینی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه برداشت انبه تا پایان تیر ادامه دارد اظهارداشت: هماینک یکهزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه سیستان و بلوچستان به کشت انبه اختصاص دارد که یکهزار و ۲۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
وی ادامه داد: پیشبینی میشود در پایان فصل برداشت حدود ۱۷ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیشاز ۶۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
وی ادامه داد: شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در سیستان و بلوچستان محسوب میشوند.
به گزارش ایرنا از منظر کارشناسان سیستان و بلوچستان بهشت میوه های گرمسیری بحساب می آید به طوریکه شرایط آب و هوایی گرم، مرطوب و تقریبا استوایی این استان را به خواستگاه متنوعترین میوههای گرمسیری کشور تبدیل کرده، میوههایی خاص که در مزه و نمونه کم نظیر بوده و توجه هر مخاطبی را به خود جلب میکند.
گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نام های دیگر از جمله میوه های تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان است که در ظاهر و طعم بینظیر است.