مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان با اشاره به استمرار خشکسالی و کاهش منابع آب زیرزمینی و سطحی، گفت: بر اساس پیش بینی های صورت گرفته،تا پایان برنامه ششم توسعه، سهم منابع آبی استان از آبشیرین کن ها از 42 هزار متر مکعب به 350 هزار مترمکعب در شبانه روز معادل 60 درصد ارتقاء می یابد.
کد خبر: ۱۵۶۴۵۶
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۲ 03 January 2016
به گزارش تابناک هرمزگان به نقل از مهر، حسین خادمی در نشست خبري كه به مناسبت يازدهم دي ماه سالروز تصويب قانون تشکیل شرکت‌های آب و فاضلاب برگزار شد، عنوان کرد: بومی‌ سازی صنعت آب و فاضلاب، به روزرساني دانش این حوزه، ايجاد اسناد و مدارک مشتركين به صورت الکترونیکی نظير سامانه پرداخت آني قبوض و همراه آب از جمله دستاوردهای آبفاي هرمزگان است که طي 25 سال اخیر محقق شده و رضایمتندی 90 درصد از مشترکين را سبب شده است.
 
وي با اشاره به چالش كمبود آب در شهرهاي استان، تاكيد كرد: با توجه به توسعه شهرهاي استان و به تبع ضرورت توسعه منابع آبي ، تلاش كرديم تا با ارتقاء ظرفيت منابع آبي و شاخص بهره مندي مشتركين از آب سالم ، نياز آبي شهروندان هرمزگاني را در قالب برنامه هاي بلند مدت و كوتاه مدت  و متناسب با توسعه شهر ها تامين نماييم.
 
خادمي افزود: بالا بردن ظرفیت‌های پیمانکاری و مشاوره‌ای شرکت آب و فاضلاب استان  ايجاد بستر مناسب براي حضور شركت هاي بومي، افزايش سرعت و كيفيت ارائه خدمات به صورت الكترونيكي و توانمند سازي نيروي انساني از ديگر اقدامات اين شركت در راستاي تحقق رضايتمندي مشتركين ما بوده است.
 
وي گفت: درحال حاضر اين شركت آب مورد نياز تمامي شهرهاي استان و 168 روستا در مجموع با جمعيتي بالغ بر يك ميليون و يكصد هزار نفر را به عهده دارد كه نياز آبي اين جمعيت 4200 ليتر بر ثانيه است در حالي كه ظرفيت فعلي منابع آبي 3400 ليتر بر ثانيه است.
 
وي در خصوص منابع آب استان، افزود: هم اكنون 65 درصد آب مورد نياز از 126 حلقه چاه، 15 درصد از طريق ذخيره سد استقلال ، 15 درصد از طريق 18 دستگاه آبشيرين كن و 5 درصد نيز از خط محرم تامين مي شود.
 
اين مقام مسئول در ادامه، با اشاره به اهميت نقش آب در توسعه شهرها، افزود: با توجه به استمرار خشكسالي و كاهش منابع آب زيرزميني و سطحي، در صدد ایجاد منابع آبي پايدار نظير شيرين سازي آب دريا در استان هستیم .
 
وي اضافه كرد: بر اساس پيش بيني هاي صورت گرفته،تا پايان برنامه ششم توسعه، سهم منابع آبي استان از آبشيرين كن ها از 42 هزار متر مكعب به 350 هزار مترمكعب در شبانه روز معادل 60 درصد ارتقاء مي يابد.  همچنين در حال حاضر در اين بخش 100 هزار متر مكعب در دست اجرا بوده و 20 هزار متر مكعب نيز امسال در مرحله انتخاب سرمايه گذار داريم.
 
وی گفت:‌هم اكنون آب شرب تمام جزایر استان، شهرهاي بندرلنگه، كنگ و فین از طریق آب شیرین‌کن تامین می‌شود كه در دهه فجر امسال نيز آبشيرين كن سيريك به بهره برداري مي رسد.
 
مديرعامل آبفاي استان در ادامه با اشاره به وضعيت منابع آبي شهر بندرعباس، تصريح كرد: علي رغم بارندگي هاي اخير، وضعيت ذخيره سد استقلال كماكان نامطلوب بوده و منابع آبي اين شهر در وضعیت هشدار قرار دارد.وي گفت: هم اكنون ذخيره سد استقلال 22 ميليون متر مكعب است در حاليكه نياز آبي اين شهر از سد 5 ميليون متر مكعب در ماه مي باشد كه نشان از وضعيت نه چندان مطلوبي است. خادمي ضمن هشدار از شهروندان بندرعباسي خواست كه با كاهش مصارف غيرضرور و مصرف بهينه آب ، آبفا را در تامين آب مورد نياز و رفع بحران موجود ياري کنند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار