به گزارش تابناک هرمزگان، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: پیش بینی می شودتا پایان فصل برداشت بیست و چهار هزار تن انبه از 2 هزار هکتار باغ های استان برداشت شود که ده درصد بیشتر از پارسال است.
مسعود گرگیج افزود:محصول برداشت شده علاوه بر مصرف استان به استانهای تهران، اصفهان و کرمان فرستاده می شود.
شهرستانهای میناب و رودان از مناطق مهم تولید انبه در هرمزگان است.
لانگرو، سندری، آلفاسو ، مشک و
عروس از ارقام انبه در هرمزگان هستند.
برداشت انبه در هرمزگان از اوایل اردیبهشت با انبه نارس آغاز می شود و تا اواخر مرداد به پایان می رسد.
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ ، بی ، سی ، کربوهیدراتها ، اسیدهای چرب ، پروتینها ، اسیدهای عالی ، مواد معدنی و ضد سرطان است.
هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیر کشت انبه را در کشوردارد.