کشاورزان هرمزگانی تاکنون بیش از بیست هزار تن انبه برداشت کرده اند.
کد خبر: ۲۶۴۷۰۵
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۱ 23 July 2016
به گزارش تابناک هرمزگان، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: پیش بینی می شودتا پایان فصل برداشت بیست و چهار هزار تن انبه از 2 هزار هکتار باغ های استان برداشت شود که ده درصد بیشتر از پارسال است. 

مسعود گرگیج افزود:محصول برداشت شده علاوه بر مصرف استان به استانهای تهران، اصفهان و کرمان فرستاده می شود. 

شهرستان‌های میناب و رودان از مناطق مهم تولید انبه در هرمزگان است. 

لانگرو، سندری، آلفاسو ، مشک و عروس از ارقام انبه در هرمزگان هستند. 

برداشت انبه در هرمزگان از اوایل اردیبهشت با انبه نارس آغاز می شود و تا اواخر مرداد به پایان می رسد.

انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ ، بی ، سی ، کربوهیدراتها ، اسیدهای چرب ، پروتینها ، اسیدهای عالی ، مواد معدنی و ضد سرطان است. 

هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیر کشت انبه را در کشوردارد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار