در نشست معاون وزیر ارشاد با روسای انجمن های فرهنگی و هنری مطرح شد:
کار اندیش:اعتبار مصوب حوزه ی هنری در سال گذشته 640 میلیار بوده است که امسال این بودجه به دوبرابر افزایش یافته است و با فرض بدبینانه اگر 90 درصد این بوجه تحقق یابد کار های زیادی می توان کرد.
کد خبر: ۲۷۱۲۴۱
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۰ 03 August 2016
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی  ، در نشستی صمیمی با روسای انجمن های فرهنگی و هنری استان به بررسی مشکلات این انجمن ها در استان پرداخت.
به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد،در این جلسه ابتدا روسای انجمن های فرهنگی ، هنری به بیان مشکلات ، دیدگاه ها و مشکلات خود پرداختند که می توان مهمترین مشکلات را مربوط به مسائل مادی و همچنین فرهنگی دانست که جلوی پیشرفت این انجمن ها را گرفته است.
در این نشست مهمترین مسائل و مشکلات مطرح شده شامل ناکافی بودن زیرساخت های فرهنگی و هنری، کمبود اعتبارات، امکانات و فضای فیزیکی، بیمه نبودن و درآمد محدود هنرمندان، همکاری محدود دستگاه های مختلف اجرایی با انجمن های فرهنگی و هنری، چاپ نشدن آثار شعر، داستان و خوشنویسی هنرمندان به دلیل مشکلات مالی، لزوم برگزاری مستمر جشنواره های استانی و ملی، ارزیابی عملکرد انجمن های فرهنگی و هنری و تجلیل از برترین ها و برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی تخصصی با حضور استادان مطرح کشوری بود.
اختصاص بودجه ویژه به مدیر کل در سفر رئیس جمهور/افزایش دو برابری بودجه هنری در سال 95
افزایش دو برابری بودجه هنری در سال 95
علی اصغر کاراندیش در ادامه این نشست ، : اعتبار مصوب حوزه ی هنری در سال گذشته 640 میلیار بوده است که امسال این بودجه به دوبرابر افزایش یافته است و با فرض بدبینانه اگر 90 درصد این بوجه تحقق یابد کار های زیادی می توان کرد.
معاون وزیر ارشاد گفت:سرانه کتاب از 105 میلیارد به 150 میلیارد افزایش یافته است که پیشرفت خوبی را نشان می دهد.
وی گفت: تنها حدود یک هفتم بودجه فرهنگی کشور مربوط به این وزارتخانه است که ناکافی بوده و نمی توان تمامی نیازمندی ها را با آن برطرف کرد.
کاراندیش تصریح کرد: پارسال از اعتبار 56 هزار میلیارد ریالی حوزه فرهنگ کشور تنها هفت هزار و 700 میلیارد ریال مربوط به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود و 48 هزار میلیارد ریال نیز بین دیگر نهادهای فرهنگی توزیع شد.
وی بیان کرد: اعتبار مصوب معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال گذشته 320 میلیارد ریال بود که از این میزان 300 میلیارد ریال جذب شد.
کاراندیش ابراز داشت: اعتبار دو میلیارد ریالی برای انجمن های فرهنگی و هنری کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافته که باید علاوه بر امور جاری برای مقوله های آموزش، استعدادیابی و برگزاری جشنواره های استانی و یا ملی هزینه شود.
وی از مدیران استانی خواست پیگیر بودجه اختصاصی خود شوند و گفت: در سفر های استانی علاوه بر بودجه تخصیصی توسط معاونت ها به تناسب هر استان ، بودجه ای در اختیار مدیر کل گذاشته خواهد شد تا از این طریق برخی مشکلات را با همفکری سایر فعالان در حوزه ی فرهنگ و هنر مرتفع کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به شرایط خاص اعتباری کشور، افزود: با وجود پیگیری های لازم برای تصویب و جذب اعتبارات حوزه فرهنگ و هنر از سوی مسئولان این وزارتخانه اما به دلیل کمبود منابع مالی به طور کامل جذب نمی شود.
کاراندیش گفت: تقویت انجمن های فرهنگی و هنری، ارائه آموزش های لازم به نخبه های فرهنگی و هنری کشور و کمک به شکوفایی استعدادهای آنان از برنامه های مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی بیان کرد: کهگیلویه و بویراحمد زمینه مستعدی برای توسعه مسائل فرهنگی و هنری دارد و اصحاب فرهنگ و هنر این استان نیز می توانند تا حد قابل ملاحظه ای در کشور مطرح شوند.
کاراندیش اظهار کرد: با وجود تمامی مشکلات، کمبودها و محدودیت ها آثار ارزشمندی از هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه های مختلف به جا مانده و به همین دلیل نیز باید توجه ویژه ای به هنرمندان و مسائل فرهنگی و هنری این استان شود.
وی عنوان کرد: مسائل و مشکلات هنرمندان و انجمن های فرهنگی و هنری کهگیلویه و بویراحمد به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولان مربوطه انعکاس داده شده و نتایج بررسی ها و پیگیری آنها نیز به این استان اعلام می شود.
کاراندیش ابراز داشت: از توان مردمی، بخش غیردولتی و هنرمندان برای اداره کردن، درآمدزایی و فعال شدن هر چه بیشتر انجمن های فرهنگی و هنری کهگیلویه و بویراحمد استفاده مطلوبتری شود.
وی خواستار تشکیل اتاق فکر از سوی انجمن های فرهنگی و هنری کهگیلویه و بویراحمد برای مدیریت هر چه بهتر هزینه های محدود دولتی شد.
 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار