رییس اداره دامپزشکی شهرستان زابل عنوان کرد: به منظور نظارت بر کشتار دام و جلوگیری از شیوع بیماری ها، تمامی قصابی های شهر زابل باید در کشتار گاه صنعتی محمد آباد دام روزانه خود را ذبح کنند.
کد خبر: ۳۰۸۵۳۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۸ 08 October 2016
حامد گنجعلی گفت اداره دامپزشکی در زمینه ی آموزش و ترویج، علاوه بر برگزاری کلاسهای مستمر آموزشی و ترویجی برای دامداران و تولید کنندگان نیز با همکاری آموزش و پرورش شهرستانهای زابل، هامون و نیمروز نسبت به اعزام کارشناسان به مدارس آن مناطق اقدام کرده و با توزیع بروشور و کاتالوگ درخصوص بیماریهای شایع منطقه سعی در افزایش میزان آگاهی مردم دارد.

وی افزود: یکی از خواسته های بحق مردم منطقه که از طریق سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی که سامانه ای است برای بیان نظرات، پیشنهادات، انتقادات و شکایات احتمالی، بارها بیان شده است، احداث میدان دام در شهرستان زابل می باشد.

گنجعلی ادامه داد: اداره دامپزشکی به عنوان ناظرین بهداشتی آمادگی خود را برابر وظایف قانونی برای تحقق احداث دام اعلام می کند با اینکه از نزدیک شاهد تلاش فرماندار و شهردار برای تسریع در روند ساخت جایگاه عرضه و فروش دام شهر زابل بوده ایم.

وی تصریح کرد: ایجاد میدان دام و تجمیع فروشندگان در آن محل کار را برای استقرار ناظر بهداشتی و نظارت بهتر راحت تر می سازد.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان زابل خاطرنشان کرد: با توجه به فعالیت کشتار گاه صنعتی محمد آباد تمامی قصابی های شهر زابل، دام کشتاری روزانه خود را به آن کشتار گاه برده و دام مذکور که تحت نظارت بهداشتی و شرعی در آن محل کشتار شده و ممهور به مهر دامپزشکی است، در محل قصابی های شهرعرضه شود.

وی ابراز داشت: هر واحد قصابی که از قانون فوق تبعیت نکند متخلف بهداشتی شناخته شده و پلیس بهداشت می تواند با او برابر قانون برخورد کند بنابراین همه مردم سیستان برای حفاظت بهداشتی خود و خانواده مواد پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز بهداشتی و مجاز تهیه کنند و از خرید گوشت بدون هیچ نظارت بهداشتی و شرعی بر نحوه کشتار آنها نشده است و در مکانهای نامعلوم ذبح شده ، خودداری کنند.

گنجعلی اضافه کرد: هرگونه تماس با خون و ترشحات دام بدون رعایت نکات بهداشتی می تواند بیماری های خطرناکی مثل تب کریمه کنگو را به انسان منتقل کند.
منبع:اوشیدا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار