مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از افزایش 38 درصدی کشت پیاز در این استان خبر داد.
کد خبر: ۳۱۰۸۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹ 13 October 2016
به گزارش تابناک هرمزگان، سید رضا امیری‌زاده با بیان اینکه هرمزگان رتبه اول تولید پیاز خارج از فصل در کشور را دارد، اظهار کرد: به‌دلیل افزایش سطح زیر کشت، عملیات به‌زراعی و بهره‌گیری از سیستم آبیاری نوین، تولید امسال نسبت به سال قبل 38 درصد افزایش خواهد داشت.
 
وی عنوان کرد: شهرستان‌های رودان، میناب و بندرعباس از مناطق مهم تولید پیاز خارج از فصل در استان هستند.
 
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: امسال سطح زیر کشت پیاز در استان 9 هزار و 308 هکتار است و پیش‌بینی می‌شود از این سطح بیش از 306 هزار و 600 تن محصول برداشت شود.
 
امیری‌زاده با اشاره به اینکه عمده نشاء‌های مورد نیاز پیاز هرمزگان در استان تولید می‌شود، افزود: محصولات تولیدشده علاوه بر تأمین نیاز داخلی استان به استان‌های تهران، آذربایجان و اصفهان فرستاده می‌شود.
 
وی تصریح کرد: در سال‌های اخیر به دلیل زیان‌دهی محصول پیاز، کشت این محصول اقتصادی نبود اما با ایجاد باراندازهای کشاورزی بخشی از پیاز تولیدی استان به کشورهای عراق و روسیه صادر می‌شود که نقش مهمی در رونق اقتصادی بخش کشاورزی داشته است اما کشاورزان همچنان وضعیت کشت در سایر مناطق و اوضاع بازار محصولات را برای جلوگیری از خسارت‌های احتمالی رصد کنند.
 
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ادامه داد: فصل کشت پیاز از اواسط مهرماه آغاز و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار