کد خبر: ۳۱۷۸۳۲
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۰ 25 October 2016
 اسماعیل جبارزاده در گردهمایی معاونین اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری های کل استان های کشور با موضوع "کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی" در تبریز با بیان اینکه بر اساس نظرسنجی های انجام شده در سال گذشته در استان بیش از 80 درصد مردم خواهان مبارزه با اعتیاد بودند، اظهار کرد: پس از اعلام نتیجه این نظر سنجی مبارزه با اعتیاد در دستور کار مسئولان استان قرار گرفت و با همت و همدلی در پایان سال 94 استان آذربایجان شرقی به عنوان استان بدون معتاد متجاهر اعلام شد.

وی افزود: خوشحالیم که در کنار عنوان "تبریز، شهر بدون گدا"، "تبریز شهر بدون معتاد متجاهر" نیز اضافه شده و تاثیر به سزایی بر روحیه مردم استان داشته است.

وی با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده در راستای مبارزه و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در استان تاکید کرد: بررسی علل خود کشی توسط همکاران نیروی انتظامی، بررسی علل افزایش طلاق و هم جچنین تلاش شهرداری تبریز در کاهش حاشیه نشینی از جمله اقدامات دیگر نهادهای استان در راستای تحقق فرمایشات رهبری و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در چهار حوزه اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی و مفاسد اخلاقی بوده است.

جبارزاده ادامه داد: بیش از 400 هزار نفر از مردم در حواشی شهر زندگی می کنند که متاسفانه آماری بسیار تامل برانگیزاست چرا که حاشیه نشینی مقدمه ای است بر وقع جرایم و ناهنجاری های اجتماعی.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر عدم غفلت از مساکن مهر در بحث حاشیه نشینی گفت: این موضوع نگران کننئده است که مساکن مهر بدون زیر ساخت های فرهنگی لازم بعد از اتمام تهدیدی برای افزایش حاشیه نشینی در شهرها خواهد بود. بنابراین باید اقدامات لازم برای ایجاد زیرساخت های فرهنگی و اجتماعی لازم قبل از سکونت یافتن مردم در این مکان ها صورت گیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از مسئولان این گردهمایی می خواهیم تا نتایج پانل های تخصصی این نشست را در اختیار ما نیز قرار دهند تا بتوانیم برای خدمت هر چه بیشتر و بهتر به مردم از آن ها استفاده کنیم.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :