به گزارش تابناک هرمزگان، سیدرضا امیریزاده با بیان اینکه هرمزگان در تولید پیاز خارج ار فصل رتبه اول را در کشور دارد، اظهار داشت: بهدلیل استفاده از ارقام مناسب، فعالیتهای به زراعی و مبارزه به موقع با آفات، تولید امسال نسبت به سال قبل 8 درصد افزایش دارد.
وی تصریح کرد: شهرستانهای بندرعباس، میناب، رودان و پارسیان از مناطق مهم تولید پیاز در هرمزگان هستند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سطح زیرکشت پیاز در استان 9 هزار و 350 هکتار است و پیشبینی میشود از این سطح بیش از 264 هزار و 800 تن محصول برداشت شود.
امیریزاده گفت: محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای کرمان، اصفهان و تهران فرستاده میشود.
وی افزود: فصل برداشت از اواخر آذرماه آغاز و تا پایان اردیبهشتماه سال آینده ادامه دارد.