مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت محصولات جالیزی خارج از فصل از سطح ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان آغاز شد.
کد خبر: ۵۹۹۵۹۳
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۰ 02 May 2018

تابناک فارس به نقل از ایرنا: بستان اسلامی، بیان داشت: با هدف صرفه جویی در مصرف آب، مدیریت بازار، تعادل قیمت و جلوگیری از زیان کشاورزان، سطح زیر کشت محصولات جالیزی این شهرستان در مقایسه با سال های پیشین، ۲۵ درصد کاهش یافته است.

وی افزود: برداشت این محصولات که شامل هندوانه، خربزه احمدی (شمام)، طالبی، خربزه مشهدی، خیار سبز، کدو، گوجه فرنگی و بادمجان است تا نیمه دوم خرداد ادامه دارد و با توجه به تولید میانگین ۲۵تن محصول در هر هکتار، پیش بینی می شود امسال تا پایان فصل بهار، ۸۰ هزار تن محصولات جالیزی از اراضی این شهرستان برداشت و به بازار مصرف داخل و خارج از کشور عرضه شود.

اسلامی، با اشاره به اینکه شهرستان خنج قطب تولید محصولات جالیزی در استان فارس به شمار می آید، گفت: کورده، فیدویه، گرمشت، باغان، سیف آباد، کورکی و حومه شهر خنج از مناطق عمده کشت این محصول هستند.

به گفته وی، محصولات جالیزی شهرستان خنج افزون بر ارسال به تهران و چندین استان دیگر به کشور عراق، ترکیه و کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج اظهار کرد: این شهرستان نخستین تولید کننده محصولات جالیزی خارج از فصل در استان فارس و دومین تولید کننده در کشور بعد از استان کرمان است.

اسلامی بیان داشت: محصولات جالیزی، مهم ترین محصولات زراعی شهرستان خنج است که در چهار فصل کشت می شود اما کشت بهاره و پاییزه عمده ترین آنهاست.

وی همچنین گفت: آب زراعی شهرستان خنج از سفره های زیرزمینی، قنات، چشمه و همچنین آب ذخیره در پشت سدهای کوچک تامین می شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار