کد خبر: ۸۴۴۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۲ 01 May 2020
 

تابناک/نتایج اولیه استفاده از پلاسمای خون افراد بهبود یافته کرونایی، از سرعت گرفتن روند درمانی بیماران تازه مبتلا شده حکایت دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، از شیوع بیماری کرونا در دنیا ماه‌ها و هفته‌ها سپری می‌شود و متخصصان حوزه پزشکی، هر یک به نحوی به دنبال یافتن راهی برای درمان این بیماری و رهایی بشر از چنگال آن هستند.

تعداد بیشماری از دانشمندان در سراسر دنیا زمان خود را وقف یافتن نشانه‌هایی مثبت از تلاش شبانه روزی خود در راستای درمانی قطعی برای کرونا کرده و در این بین تلاش بی وقفه دانشمندان و پزشکان ایرانی نیز قابل توجه و در خور تقدیر است.

استفاده از پلاسمای مبتلایان به کرونا برای تسریع روند درمان

سرعت سرایت و ابتلاء بیماری کرونا به افراد مختلف و به ویژه به اشخاصی که سیستم ایمنی بدنی ضعیفی دارند و آمار قابل تامل قربانیان و گسترش این بیماری در اقصی نقاط جهان دانشمندان در حوزه پزشکی را بر آن داشته است تا علم و دانش خود را در این عرصه به کار ببندند تا ضمن کاهش آمار مبتلایان از مرگ و میر بیشتر مردم دنیا جلوگیری کرده و همچنین به درمان مبتلایان فعلی نیز کمک کنند.

استفاده از پلاسمای افرادی که به بیماری کرونا مبتلا شده بودند و در حال حاضر از روند بهبودی آن‌ها یکماه میگذرد، به منظور تسریع روند درمان بیماران تازه مبتلا شده، طی روز‌های اخیر بر روی افراد درگیر بیماری کرونا و البته به صورت داوطلبانه انجام شده است.

نتایج اقدامات فوق تا حدودی رضایت بخش بوده و خوشبختانه روند درمان بیماران مبتلا به کرونا با استفاده از پلاسمای خون افراد بهبود یافته، اثرات مثبتی را به دنبال داشته است.

تسریع روند درمانی بیماران کرونایی با مساعدت افراد بهبودیافته

استان گیلان یکی از استان‌های شمالی کشور است که شیوع گسترش بیماری کرونا در آن نسبت به سایر استان‌های کشور سرعت بیشتری داشت و بر این اساس تعداد افراد مبتلا شده در این استان بیشتر بوده و علاوه بر بهبود تعداد زیادی از افراد، متاسفانه تا کنون منجر به فوت تعدادی از مبتلایان شده است.

پزشکان و متخصصان حوزه بهداشت و درمان گیلانی نیز در ادامه اجرای طرح مطالعاتی استفاده از پلاسمای خون افراد بهبود یافته این روش را روی تعدادی از بیماران داوطلب خود آغاز کرده و نتایج رضایت بخشی را تا کنون به دست آورده‌اند.

بهبود یافته‌های کرونایی، به یاری تازه مبتلا شده‌ها بپیوندند

دکتر گیتی ایزدی‌پور مدیر پزشکی انتقال خون گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: زمان انتقال خون به همراه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور در اسفند ماه سال گذشته، طرح مطالعاتی استفاده از پلاسمای بیماران بهبود یافته را برای درمان بیماران مبتلا به کرونا آغاز کرد و این طرح تا کنون موفقیت‌های بسیاری را به دنبال داشته است.

او اضافه کرد: زیرساخت‌های مورد نیاز اجرای طرح مطالعاتی استفاده از پلاسمای بیماران بهبود یافته بیماری کوید ۱۹ توسط سازمان انتقال خون کشور و همچنین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فراهم شد و نخستین بیمار بهبود یافته به صورت داوطلب پلاسمای خون خود را به این منظور اهدا کرد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار