وی تصریح کرد: به همین منظور از ابتدای سالجاری تاکنون مدیریت صنایع تبدیلی وغذایی سازمان جهاد کشاورزی استان، ۹ فقره جواز تاسیس را تمدید و سه واحد طرح صنایع تبدیلی و غذایی را بهره برداری کرده است.
وی ادامه داد: کاهش ضایعات، جذب مواد اولیه، ایجاد زمینه صادرات و توسعه اشتغال فصلی و تکمیل زنجیره های تولیدی از جمله مهمترین اهداف ایجاد و تقویت صنیاع تبدیلی غذایی به شمار می روند.
سالانه بیش از ۲.۵ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در لرستان تولید می شود که ازاین میزان ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن مازاد بر مصرف استان است اما کمتر از ۶ درصد و معادل حدود ۵۰ هزار تن از آن صادر میشود.