مدیرکل دامپزشکی ایلام ؛
مدیرکل دامپزشکی ایلام اظهار داشت: عدم رعایت نکات بهداشتی در مورد خرید و نگهداری از ماهی های قرمز سفره هفت سین و جوجه های رنگی سلامت افراد را به مخاطره می اندازد.
کد خبر: ۱۰۳۲۸۱۶
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۵ 08 March 2022

 به گزارش تابناک ایلام؛ پور نجف افزود: شهروندان ماهی قرمز را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی و شهرداری خریداری و از خرید ماهیان مریض و بی حال و دارای لکه های سفید روی پوست بدن خودداری کنند.

وی گفت: در صورت استفاده از آب شرب شهری برای ماهی ها، آب باید از چند ساعت قبل در هوای آزاد قرار داده شود تا کلر موجود در آب از بین رود و سپس به تنگ آب ماهیان اضافه و هر بار فقط مقدار ۲۵ درصد کل آب ماهی تعویض شود.

پور نجف مطرح کرد:  بنابراین هرگونه سهل انگاری در خرید و نگهداری این حیوانات سلامت افراد را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی ادامه داد: هروندان از خریداری هرگونه خزندگان، دوزیستان، لاکپشت و حلزون که به طور معمول همراه با ماهی و جوجه های رنگی به فروش می رسند، اجتناب ورزند.

وی مطرح کرد: شهروندان از خرید جوجه های رنگی که توسط افراد دستفروش و دوره گرد عرضه می شود، خودداری کنند./ع

بیشتر بخوانید:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ایرنا

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار